Sivut

lauantai 26. marraskuuta 2011

Tuholaisen tekosia

Tässä on tullut sipellettyä yhtä ja toista. Tässä pari korttia...(hyödynnetty mainoslehtisiä ja alemmassa omaa piirrosluonnosta)


Tässä pieni vetoketjullinen pussukka.


Ja lapaset.


Miehän en ole mitenkään kamalan näppärä näpeistäni, teen lähinnä kokeilemalla ja maalaisjärjellä. Tosin se maalaisjärki ja vähäkin näppäryys ovat välillä hukassa:
Ja ei ollut edes eka kerta, kun unohdin laittaa kahvinkeittimeen pannun - isäntä tuossa huolestuneena totesi, että miten mie voin ollenkaan keittää kahvia sitten kun imetän (silloin kuulemma aivot ovat vielä normaaliakin enemmän narikassa)... Miten on, ystävät, voiko imettävä nainen keittää kahvia turvallisin mielin? Ehkä ei, jos kyseessä olen minä.

6 kommenttia:

 1. :) Seuraavaan kahteen vuoteen ei kannata tehdä mitään missä täytyy muistaa jotain..

  VastaaPoista
 2. Mitä?! Eikös se imettäminen ole kokopäivätyö? Eikös se mene nyt sitten niin että mies tekee kaiken muun ja sinä keskityt olennaiseen :) Ja muista sitten että jos mies yrittää jotain vastalauseita esittää niin voit vaihtoehtoisesti pyytää häntä imettämään :)

  VastaaPoista
 3. hanna: esim herätä aamulla ja laittaa housuja jalkaan ;)
  silppu: mutta isäntähän tekee jo nyt kaiken muun ;D

  VastaaPoista
 4. Kunny muistat synnyttämähän mennä.

  VastaaPoista
 5. hilla: eikös!
  taina: Pahus, niin joo. Pitää laittaa lanka sormen ympärille (ja muistan se merkityksen sitten puoli vuotta myöhässä...)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)