Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2011

Kortteja joulua (ja synnytystä) odotellessa

Tässäpä joulun inpsiroimia kortteja tukullinen. Ongelma on vain se, että ehdin lähettää korteista suurimman osan ilman, että otin niistä valokuvaa.Ja kuten Raamatussakin todetaan, ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi: nämä viimeiset kortit ovat hienompia kuin ne ekat (joista ei ole kuvia) - nämä nyt lähtevät sitten joillekin onnekkaille. Pahoittelen, mikäli kuulut niihin jotka ovat saaneet ns. pettymyskortin.

Ja JOS mie lähden tästä vielä synnyttämäänkin kesken kaiken, niin jotkut jäävät kokonaan ilman korttia! Anteeksi jo valmiiksi! Laskettuun aikaan on...hmm...viikko!

Ja kaikillehan mie en valitettavasti ehdi tehdä korttia muutenkaan :*( Jos aikaa ja rahaa ja jaksamista olisi, niin saattaisinpa intoutuakin.

Mukavaa kirkkauden juhlan odotusta ihan jokaiselle!

P.S. Useissa korteissa esiintyy teksti: Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla. (Apt- 4:12). Joku noheva varmaan hoksaakin mistä nimestä tässä on kyse ;)

6 kommenttia:

 1. Voi, miten ihastuin tuohon toiseksi ylimpään korttiin!!!!!Se puhutteli ja kosketti ja silmääkin miellytti♥♥♥
  Siunauksen tuulia maha-asukille ja sinulle!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kortit!

  Teillä eletäänkin nyt jännittäviä aikoja.
  Toivotan kaikkea hyvää sinulle ja pienelle nyytille, joka vielä masussasi asustaa.♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä, täälläkin odotellaan sinun synnytystä innolla :) . Kun en ehdi käydä katsomassa sinua yhtenä kappaleena niin tulen kyllä katsomaan sinua jakautumisen jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenttiloesta! Kyllä tässä vielä jonkinsorttista jakautumista tulee tapahtumaan :D Ehkä ihan hyvä, ettei tiedä tarkkaa ajankohtaa etukäteen :)

  VastaaPoista
 5. Puhutaanko tässä nyt siis teidän beibin tulevasta nimestä, eiku?

  VastaaPoista
 6. taina: :D kunnon kerettiläismeiningeillä, hehe...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)