Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Väliaikapäivitys


Ihan vaan tämän kuvan halusin jakaa kaikkien kanssa :) Älkää huoliko, en aio tehdä tästä vauvablogia! Kunhan tässä keräilen itseäni, niin alan taas tehdä järkipäivityksiä. Ja vauvajuttuja yritän siis välttää, ehkä teen niille jonkin oman paikan. Iloista viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Minä tahdon lukea vauvajuttujasi :)

  VastaaPoista
 2. Ihana silmän isku...☺
  Voit kyllä aina sujauttaa, noita ihania vauvajuttuja, sinne muiden juttujen sekaan.

  VastaaPoista
 3. Se minkä nuorena oppii, sen vanhana hyvin osaa..

  VastaaPoista
 4. Apua, mikä suloisuus!♥
  Lisää vaan näitäkin kuvia tänne jotta saa ihmetellä TAivaan Isän suurimpaa ihmettä, pikkuista ihmistaimea!Lentosuukko ja siunausta sinne ampparille:)

  VastaaPoista
 5. Onko mikään ihme, että nyt tulee vauvajuttuja! Anna tulla vaan, on aivan ihanaa katsella suloisia vauvakuvia ja kuunnella kertomuksia hänestä!

  VastaaPoista
 6. Heh, kiitos kommenttiloesta! Ajattelin aina "vahingossa ja teemaan sopien" kuvittaa höpötyksiäni tämän pikku nisäkkään valokuvilla ;)

  VastaaPoista
 7. Kun ei siihen elämään välttämättä kuulu sen kummempaa kuin vauva, niin on vaikee keksiä muuta kirjotettavaa. Lasten kuulumiset = mun kuulumiset, koska jaetaan lähes kaikki. Joten ymmärrettävää! :)

  Tosin sun pää näyttää aika vireältä vielä ihan itsenäiseen ajatteluunkin, siten en sun kohdalla kuitenkaan epäile, ettetkö osaisi muutakin kirjoittaa halutessasi :)

  VastaaPoista
 8. Onnea ja siunausta todella paljon! Näitä kuvia katsellessa tulee ihan kauhea vauvakuume, kun tuo meidän pikkukakkonen on jo 9 kuukautta vanha. Teillä on aivan valtavan suloinen poika! :-)

  VastaaPoista
 9. Taina: mie yritän pysyä "vireänä," vaikka kyllä kahden pienen lapsen äitinä sie oot vireä jos kuka!!!

  Tulppaani: Kiitos kiitos kiitos ;) 9kk on vielä vauva vauvanen, mutta onhan sen ikäiset jo kolme kertaa tämän meidän patukan kokoisia. On se hurjaa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)