Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2012

Idea hakusesssa


Ajattelin, että olisipa mukavaa kirjoittaa jotakin viisasta blogiin, mutta nyt ei lähde. Sen sijaan olen kiukutellut aamun vauvan kanssa ja sammunut puolentoista tunnin päikkäreille jo ennen puolta päivää. Jospa tämä päivä tästä nyt lähtisi vähitellen paremmin käyntiin. Vauva-parka nukkuu tässä sylissä, mikä lie pieru mahassa hänellä kun nyt ei kelpaa kuin äidin syli.

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Kevät sieltä tulla ryllistää.

4 kommenttia:

 1. Kuntauudistukset. Niitä sinä voisit miettiä ja kirjoittaa sitten jotain viisasta.
  Minäkin olen nimittäin miettinyt :D. Olen tullut siihen tulokseen että kunnat pitäisi yhdistää niin että esim. Espoo ja vaikka Rautavaara yhdistettäisi. Pakkoko niiden yhditettavien kuntien on olla vierekkäin? Minun kuntauudistusmallissa kunnat olisivat vähän niinkuin kummikuntia. Rikas kunta saisi pari köyhää kuntaa elätettäväksi. Mikä on sinun visio? :D

  VastaaPoista
 2. Hui, niistä mie en ossaa sannoo mittään :D Entä jos vaan nimetään kaikki kunnat uudestaan, esim Piimämölly?

  VastaaPoista
 3. Kuntauudistukset ei oikein jaksa innostaa, niitä vaan tapahtuu ihan niinku kevätkin.. se vain tulee, eikä sitä voi vastustaa... mutta meidän Sadusta on tullut aivan ihana äiti pikku Kääryläiselle. Kääryläisellä on kaksi turvallista ihanaa ihmistä kokoajan käytettävissä, niiden nimet ovat; iska ja äiskä :)) Mitäpä sitä enää muuta voi toivoa?? joops, kuivat vaipat, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Vaik idea ois hakusessa, ni piirustus ol hieno! :) Siinä oli ideaa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)