Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lastenlevyn kuvitus ja eläinhahmotIhan siksi pitää jakaa tämä, kun nuo eläinhahmot ovat miun suunnittelemat. Mie siis vain piirsin ne, ja muut hoitivat ns. likaisen työn. Samoin kaikki piirroskuvitukset mitä tässä näkyy, ovat miun käsialaa. Eikun vaan levyä kuuntelemaan, on siinä sitten tosi tutunnäköisellä käsialalla tehty kansivihko :D

7 kommenttia:

 1. Pilkun viilaaja täällä terve. Toivottavasti otsikkoon tulee a e:n tilalle, eikä k t:n tilalle :D

  Kyllä nuista sinun käsialan tunnistaa. Aika hieno tuo pelastusrengas :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mie en millään huomannut mitään häikkää :D siun kommentinkin jälkeen piti monta kertaa lukea että HÄH, missä virhe, missä missä...

  VastaaPoista
 3. Pitääpä kuunnella! Kaipailtaisiin kaikinpuolin uusia hienoja hengellisiä lastenlevyjä. Nykyään tulee vähemmän ostettua levyjä kun musiikkia on saatavilla joka puolella.

  Mietin tässä yksi päivä netin kautta kuuluvaa lastenradiota kuunnellessa että miksei ole pelkästään lapsille omistettua gospelmusiikkiradiota? Radiota pelkälle hengelliselle lastenmusiikille.

  VastaaPoista
 4. HannaKonna: Lapsille ei kai ole olemassa edes "maallista" radiokanavaa (vai onko?) siinä olisi hyvä pisnesidea :)

  VastaaPoista
 5. Netistä löysin tämän lasten radion,

  http://www.lastenradio.fi/oma/index.php

  jota meillä on kuunneltu ahkerasti ihan tästä läppäriltä. Tuon pohjalta tuli mieleen että vois hyvin olla netissä kuuluva lasten gospel-kanavakin. Halvempaa se on perustaa nettikanava kuin virallisilla radiotaajuuksilla kuuluva kanava... Lasten hengellinen musiikki tarviis nostetta. Ei ole tosiaan oikein mitään mediaa missä sellaista kuulisi nonstoppina!

  VastaaPoista
 6. ohoo, sivistys kasvaa miullakin ;) hyvä hyvä!

  Ja kiitos onnitteluista :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)