Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Mobile

Tässäpä valmis mobile! Runko on kierrätyskamaa; sain ilmaiseksi 90-luvulta peräisin olevan (kammottavan) mobilen. Poistin siinä roikkuneet laimeanväriset puuhevoset ja lisäsin omat virkkailuni tilalle, eli viisi virkattua nallea. Jätin tosin muutaman alkuperäisen osan (aurinko ja pilvet) kiinni lankoihin. Miulla on tässä nyt aika monta kuvaa, kun oli hyvä tekosyy pistää kuvia meidän vauvastakin. Kröhöm.

Tässä mobile on ns. koekäytössä. Itse painelin suihkuun ja jätin vauvan työhuoneeseen isänsä "vahdittavaksi" siksi aikaa. Eipä tarvinnut poikaa viihdyttää, kun tuijotti silmä kovana nallekaverusten pyörimistä. Nallejen nimet voisivat nyt siis olla vaikkapa HÄYY, HUU, ÄHÄHÄ, ÄHH ja MAMMAMMA. Tai ainakin nämä sanat vauva jo osaa sanoa. Varsinkin tuo ähähä on aika tyypillinen hymyillessä. Ja ehehe ehehe ehehe. Miten niin vauva oppii nauramaan vasta viisikuisena?! Tämä kyllä osaa nämä hekottelut jo varsin hyvin. Lutunen rakasrakasrakaaas!!!

5 kommenttia:

 1. Oijoi, taas saan jakaa onnitteluja! On tuossa mobilessa ollut väkertämistä. Hieno!
  HÄYY, HUU, ÄHÄHÄ, ÄHH ja MAMMAMMA taatusti hoitavat hyvin viihdyttämisen :)
  Lutunen on <3 <3 <3
  ... jaaa, taitaa sinulla olla niitä alimmassa kuvassa kaksikin? ;)

  PS. Mobilesta tuli mieleeni, että mun siippani on ollut Mobilessa useamman kerran; - Alabaman Mobilessa. Minä en päässyt kertaakaan mukaan :(

  VastaaPoista
 2. Aloin miettiä että miksihän mobileja ei voisi olla aikuisillekin. Ajattele jos sängyn yläpuolella riippuisi kaikkia kauniita asioita mitä voisi katsella jos uni ei tule. Minulla siellä varmasti riippuisi värikkäitä lankakeriä ja pupuja (ja suklaapatukoita, ne eivät kyllä varmaan pitkään pysyisi siellä mobilessa, mutta olisihan niitä hauska mussuttaa siinä nukahtamista odotellessa :D)

  VastaaPoista
 3. Nurkkis: Juu, meillä lutusia riittää, vessassa asuu kolmas, nimeltään Hermogenes :)

  Silppu: Meille on vain kattokruunuja ;)

  VastaaPoista
 4. Hermogenes kuviin! Hamsut ovat lutusia; meidänkin omat olivat :)

  VastaaPoista
 5. Ihana!
  : )
  Kaunis lapsi..ai ni ja mobile myös!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)