Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pari piirrosta ja sen sellaistaOn ollut touhukasta tämä elämä, joka päivä jotain. Miten sitä yksi ihminen voikin lenhottaa niin paljon? Ei äitiysloma näköjään muuta mitään muuta kuin sen, että lähteminen on hitaampaa ja sitä säestää karjuminen (miksi vauvat eivät tykkää pukemisesta?)

Vauva paksunee ja itse yritän päinvastaista.Miulla olisi yksi pohdintajuttu, mutta ei vanha jaksa enää tähän aikaan illasta, varhainen aamu on kulunut puljatessa vaippojen, maidon ja yllätyshyökkäys-pisaanpa-äitin-päälle-kolmena -kertana-peräkkäin-hyökkäysten kanssa. Päivällä oli vieraita, monilapsinen perhe ja sitten vauvan mummi ja ukki. Sain istutettua jälkimmäisten aikana kukansiemeniä kesäksi. Noniin, jaarin jaarin.

Tässä siis jotain piirroksia. Piirtänyt olen hieman, maalamaan ei vauvan kanssa kannata ruveta. Tai siis ei malta. Akryylivärit kuivuvat liian nopeasti paletilla.


Iloa kaikkien viikkoon! Kyllä mie sen pohdintapätkän laitan, laitan laitan... :)

5 kommenttia:

 1. Olisit vain pohtinut, minulla olisi juuri nyt klo 4.55 ollut kaksi tuntia aikaa myös pohdiskella. Olisin voinut vastata jotain fiksua :)

  Sinun orkidea-kuvasi on muuten paljon eläväisempi kuin minun oikeat orkideat..

  VastaaPoista
 2. Samaa sanon, kuin Pikku Silppu, olisit vain pohtinut..:)

  Ja tuo orkidea ON vain yksinkertaisesti upea...tykkään kovasti...

  VastaaPoista
 3. Se jää usein itseä härnäämään jos on joku puhutteleva pitkällisen pohdinnan kautta sisäistetty oivallus ja sitä ei jaksa tai ehdi kirjoittamaan ylös silloin kun se on kirkkaimmillaan. Noina hetkinä Jumala puhuu, mutta itellä taitaa olla melko monta rautaa tulessa kaiken muun kanssa... Pitäs malttaa järjestää aikaa pysähtymisellekin ja enemmän tilaa pelkälle ajattelulle, vaikka ajattelenkin koko ajan...

  Sama juttu maalaamisen kanssa. Akryylivärit ja pari isoa taulunpohjaa kuumottelee tuolla, mutta ei sitä isompienkaan kanssa ehdi hommailla kuin pikkunypellyksiä. Piirtelytkin tekee minulla tiukkaa tällä hetkellä.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)