Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kortteja kaikenmoisia

Ystävät ja kylänmiehet! Tässä onnitteluja ja toivotuksia moneen menoon ja lähtöön. Ja mie en taaskaan ollut ajoissa tekemässä kellekään pääsiäiskortteja. Harmi...

Ensinnä tupaantuliaiskortti. Kaverit saivat omakotitaloprokkiksen valmiiksi ihan tähän lähelle. Heidän keittiönsä ikkunasta voi kytätä meidän työhuoneen ikkunaa. Tai päinvastoin ;)


Mummi, tai siis anoppini, on vielä nuori, vasta 50-vuotias. Meidän pikkuisäntä päätti mennä koriin leikkimään Moosesta asian kunniaksi.


Arkikortti arjen kunniaksi eräälle arjen enkelille, kotiäidille, jollaiseksi en itse kykenisi. Mutta hän kykenee. Eläköön, kotiäidit!


Onnea ajokortin salaa hankkineelle ystävälleni! Voi pahus, täytyykö miunkin nyt ruveta harkitsemaan autokouluun menemistä? Vai taitanko edelleen matkaa perinteisesti kamelilla? Brum brum! Ehkä vielä odotan, että eräs toinenkin ajokortiton ystäväni "ajaa edelleni".


Miettimisen arvoista pääsiäisen odotusta kaikille lukijoille <3 Pysykää linjoilla, kunnon pohdintaa pukkaa!

Pikkuisäntä pohtii oranssin syvintä olemusta.

4 kommenttia:

 1. Hei hauska korikuva! :) Tosi toimiva :)

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä taitava käsistäs, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Hienoja luomuksia!

  Olen ollut aina huono korttien laittelija ja tekijä vaikka taitoja olisikin! Poden siitä aina huonoa omaatuntoa. Miten kivaa korttien tekeminen olisikaan, etenkin kun kortin tekee ihmiselle jonka oikeasti tietää ilahtuvan käsintehdystä!

  Hyvä idea tuo että ihan vain arjen sankarille voi laittaa kortin! Aina ei tarvi olla virallinen merkkijuhla.

  VastaaPoista
 4. taina: vauva oli asiasta lähes samaa mieltä. homma toimi pari viikkoa myöhemmin paljon huonommin pituuskasvun myötä, kun niskaa ei voinutkaan enää tukea korin reunaan.

  Kotiäitsykkä: Kiitos, asiantuntijan kehut lämmittävät aina mieltä :)

  HannaKonna: syyllisyyttä vaikka mannapuurosta :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)