Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Lankalauantain aamusäädöt


Noniin, nyt on Satu-tädillä taas napsahtanut vaihde päälle... uskokaa, en suorittanut yhtään, vaan ihan vaan tein siitä onnesta käsin, että pikkuisäntä nukkui pitkät päikkärit :D Je kello on vasta 11.30 kun tätä kirjoitan. Ihanaa! Vauva antaa niin paljon mielekkyyttä elämään, nimittäin kaikki säätäminen, joka ennen tuntui turhalta, tuo nyt entistä suurempaa iloa.


Meillä kävi vieraita Turusta. Siellä ei kuulemma ole enää lunta. Tänä aamuna päätin tehdä jotakin, että Joensuuhunkin tulisi kevät nopeammin. Tein polun! Hakkaa päälle!

Istutin aitoelämänlankaa ja kääpiökrassia. Ja väkersin maitotölkeistä istutusruukut...ja kaivoin pihalta pressun alta lekasoraa ruukkujen pohjalle.

Tätä kassia tein eilen ja toissapäivänä. Lopulta ompelin sen käsin, koska kiukuspäissäni katkaisin ompelukoneesta kolme neulaa, eikä kaupat olleet enää auki. Naurakaa vain, tiedän että se on vähän sinne päin. En mie niistä kaavoista, tai harsimisesta, tai edes nuppineuloista. Olisi harmittanut heittää haaroista risat farkut pois, joten asialle piti tehdä jotakin.

No sain mie siivottuakin toissapäivänä. Taulu seinällä ei valitettavasti ole miun maalaama, vaan kuvataiteilija Anne Uusitalon käsialaa.

Ja tässä narsissi, jonka meinasin hylätä ovenpieleen ulos, mutta alkoi käydä sitä sääliksi ja päästin sisään. Ruukuissa hopeavillakkoa ja kesäleimua.

Semmoinen aamu! Nyt pikku tuholainen jo heräileekin, must go --->

4 kommenttia:

 1. Hyvin on päivä lähtenyt käyntiin! :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten inspiroivan aikaansaava postaus! Tuli sellainen olo, että minäkin tästä teen vaikka mitä heti! (kylläjoo). Kirpparitavaraa hinnoiteltu, se on päivän tavote siinä. Ihana oli tuo lause "Vauva antaa niin paljon mielekkyyttä elämään" sekä kuva polusta :D Huray!

  VastaaPoista
 3. Aaah, ahkeruutta aamusta alkaen! :)
  Siellä teillä, ei täällä meillä!

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Oskari: Niinpä! Hyvää mieltä piisasi iltaan asti.

  Taina: Hyvä sie!

  Nurkkalintu: Jos ei nyt varsinaista ahkeruutta, niin tohotusta ainakin ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)