Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

300. blogiteksti ja ARVONTA!

Päätin pistää pystyyn arvonnan 300. blogitekstin kunniaksi! 

Jos haluat osallistua arvontaan, laita joku kommentti tähän tekstiin. Leikin itse onnetarta ensi lauantaina, eli siihen mennessä mukaan vielä ehtii.

PALKINTONA arvonnassa on pilapiirros/muotokuva voittajasta TAI VAIHTOEHTOISESTI voittaja voi valita yllätyksellisen grafiikanvedoksen. Niin että...kannattaa osallistua, kun ei edes maksa mittään :) Kun olen kiskaissut voittajan nimen hatusta, kyselen perään yhteystietoja. Samalla kiinnostaa vähän tietää, kuinka moni tätä blogia oikeastaan lueskelee.

Ja tässä muuten vain kuvitusta 300. tekstin kunniaksi.


11 kommenttia:

 1. No mie ainakin käyn täällä säännöllisesti kurkkimassa, varsinki ihania vauvajuttuja!:-D

  VastaaPoista
 2. Oi, mukana ollaan arvonnassa...:)

  Aina yritän käydä blogissasi, kun uutta postusta tulee.

  VastaaPoista
 3. Lueskelen blogia ihanan epäsäännöllisen säännöllisesti. Kun on ollut pidempi tauko niin sitten onkin kerralla enemmän luettavaa :) Sulla on tosi tyylikäs ja persoonallinen blogi, jolla on monipuolista ja syvällistä annettavaa lukijoilleen ♥ Siu!

  VastaaPoista
 4. Minäkin täältä aina kurkistelen ja lueskelen laittamaasi. Siunausta kevätpäiviisi toivotellen, Tinttarus♥

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva idea :) Huippua, kun sulla on tuollainen lahja/kyky!

  VastaaPoista
 6. Hei! Tulin pitkästä aikaa tänne niin, että kommentoin. Blogisi on ollut kauan suosikeissani ja lukijakin olen ollut pitkään. Silloin kävin useammin kun suoritit loppututkintoasi tai mitä se oli, sitten valmistuitkin. Pikkuisestasikin olen onnitellut.

  Tuli tosin myös mieleeni kysyä sinulta, onko Paimenessa blogin Matti (vai Martti) tosiaan lopettanut blogin pidon? Kun menin sinne muutama pvä sitten, tuli tekstit että lopetettu on. Kerran kävi samoin, mutta blogi jatkui sitten jonkin ajan kuluttua.

  Aivan ihanaa tekstiä sinulla on aiheessa Vääristynyt Jumalankuva.
  Tunnistan itseni tuossa asiassa, etten osaa levätä Kristuksen täytetyssä työssä. Muuten en tee muuta kuin lepään! Juuri hetki sitten ajattelin, että voi kauhea mitä ajattelenkaan. Se on koko ajan sitä että kuinka pääsisin tästä ja tästä velvollisuudesta. En haluaisi kutsua vieraita (joita ei muutenkaan käy) kun pitäis siivota ja laittaa tarjottavaa, en jaksaisi hoitaa lastenlapsia, vaikka heitä rakastan eniten, jne. En osaa kuvata minkälaista se minulla on.

  Syyllistyn aina kun puhutaan, että tulisi palvella lähimmäisiä. Siis se oikealla puolella ja vasemmalla puolella olevat viimeisellä tuomiolla.

  VastaaPoista
 7. Vakikäyttäjiä ollaan, vaikka paljon jutellaan muutenkin niin kiva on myös lukea sanansäilääsi rakas miniä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos mukavista kommenteista!

  Minna P. . Jaa, tohtisohan tänne pistää vauvan kuvia aina vähäsen enemmänkin...vaikka juttujen kuvittamisen varjolla!
  Kirsti: Kiitos avoimuudestasi, se antaa aina tarpeellista tarttumapintaa asioihin. Tutulta kuulostaa...

  Odotan vielä huomiseen, jos joku uskaltautuisi vielä arvontaan mukaan. Sivun katseluita on siinä sadan kieppeillä, tiedä häntä onko ihmisillä sitten kynnys osallistua vai mitä :)

  Mutta vielä ehtii mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 9. Haluan osallistua! Vieläkö ehdin?

  VastaaPoista
 10. Vielä ehdit, nyt pistän paperit hattuun ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)