Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain "kahden lapsen kotiäidiltä" tällaisen haasteen: Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

1. Oma karvainen ukko. Vasta hetki sitten kyllä olin ihan ääriäni myöten ärsyyntynyt häneen, mutta miten älykäs, hauska ja luotettava hän onkaan :) Ja ruokkii minut, joka kuolisin nälkään jos hän ei täällä ruokahuoltoa pyörittäisi. (Ukon kylkiäisenä saatu anoppi on myös yksi iso aarre.)

2. Pikku puppunen <3 ihana pallopää maitohylje...miten iso onni vauva onkaan. En edes osannut varautua.

3. Kun vauva nukahtaa päiväunille, ja pääsen itse touhottamaan. Varsinkin, jos karvainen ukkokin on menossa  ja saa olla IHAN rauhassa vähän aikaa.

4. Kun vauva herää päiväunilta. Ja ukko tulee kotiin. Rauhassa oleminen on hauskaa vain vähän aikaa ;)

5. Oman pihamaan tonkiminen ja myllääminen, istuttaminen, pihasuunnitelmien tekeminen ja toteuttaminen.

6. Valo, varsinkin auringon...ja kaikki hienot heijastukset ja varjot ja värin muuttuminen eri taajuuksilla.

7. Onnistunut (oma) tekele: piirros, maalaus, valokuva...

8.  Lihavat kimalaiset pör pör pör, ja muutkin pienet, pulleat ja karvaiset asiat (esim. pomeranian-koirat)

9. KAHVI. Ihana kahvi! Ja ennen kaikkea se, mitä kahvihetki edustaa: olen tässä ja nyt, olen olemassa ja maltan olla aloillani, levätä kaikesta ja keskeyttää suorittamispakko vähäksi aikaa (tai pitkäksi, jos kahvihetki venähtää).

10. Ystävän muistaminen, eli kirjeen tai kortin saaminen. Mutta myös toisin päin! Kiva laittaa nätti kortti postiin silloin tällöin.


Eli tänään koin tähes täydellisen hetken, se kesti tosin vain 5min. : Vauva nukkui, mies oli asioilla, ulkona paistoi aurinko, ja sain juoda omalla terassilla KAHVIA hellehatu päässä ja katsella kimalaisia ja vasta auki perattuja kukkapenkkejä ja kasvimaata. Kyllä siinä sielu olisi kiittänyt Herraa, jos olisi ehtinyt niin lyhyessä ajassa :D

Ja haastan viisi bloggaajaa samaan syssyyn, koska se kuului ohjeistukseen: Pikku Silppu, anniewah 123, Jokke, HannaWaan ja HannaKonna :)

2 kommenttia:

Jokainen kommentti on ilo :)