Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Miltä nälkä tuntuu?MILTÄ NÄLKÄ TUNTUU-LINKKI

Olisi kiva, jos auttaisimme yhdessä! Fida on erittäin luotettava, ja sen hallinnolliset kulut ovat pienet. LÄHDETÄÄN YHDESSÄ LAHJOITTAMAAN tai lipaskeräykseen. Oma rahatilanne muistuttaa nyt "lesken ropo"-kertomusta, mutta olen kyllä älyttömän rikas näihin ihmisiin verrattuna. Auttaisitko sinäkin :) ?

4 kommenttia:

 1. Joo tää leski(?) lähtee roponsa (vauvansa) kanssa keräämään, sitä me ainakin voidaan tehä!

  Fidaan kyllä luotan, se on niin jotenkin lähellä ihmistä, eikä vain joku ylhäinen järjestö. Ja kun kaverit on noissa kohteissa matkatessaan kertoneet, miten siellä ihmiset tuli kertomaan, että Fida oli juuri heitä auttanut ja tämäkin maja tässä on heidän avullaan tehty ja tuo lehmä avustuksena saatu jne.

  VastaaPoista
 2. Niin, siis itselle hyödytöntä mutta ehjää tavaraa kaivataan?

  VastaaPoista
 3. Kuules, mun blogissa on sulle haaste. Mutta jos et halua ottaa sitä vastaan, ni ei tarvii :) Ite vastasin siihen, kun oon niin kiltti, eh, vaikka muuten jäis kyllä väliin. :)

  VastaaPoista
 4. Taina, jee!

  Oskari: Niiiin, jos lahjoittaa tavaraa Fidan kirppikselle niin just niin. Mutta tämä eväät elämään-kampanja on vielä tällainen erillinen prokkis, johon voi lahjoittaa hilunsa suoraan tai lähteä lippaan kanssa pönöttämään.

  äiskä: Kappas, miepäs tartun! Kiva :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)