Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viikonlopun tuhinat ja tohinat

Tässä postauksessa pukkaa piirrosta, valokuvaa, kortteja ja muuta jännää (?).


Piti eilen ihan poseerata, kun on uusi (omasta mielestäni hieno) tukka, ja täydessä tällingissä häihin menossa. Alla hääparin muistamiset:


Kortti, joka valitettavasti tallentui kennolle liian keltaisena ja rakeisena. Mutta se oli oikeasti ihan hieno, ainakin itse olin siitä melkein ylpeä. Varsinkin, kun nuo Wendelinin kalenterista leikatut hahmot muistuttivat hääparia. Tosin morsmaikun tukan värin tein tusseilla uusiksi. Alla samasta parista muotokuva lahjaksi. Kollaasi-meiningillä osittain, piirros tusseilla ja mustekynillä.


Ja tänään olikin elämäni ensimmäinen äitienpäivä. Siitä piti saada valokuva muistoksi, ja toden totta, olen siinä juuri oma hömelö itseni. Toisin kuin ensimmäisen valokuvan huolellisesti valitussa positiossa. Tarkka lukija bongaa taustalla lipunkin "liehumasta" tangossa.
 
  

Anoppi onkin ainoa äiti, jota voin äitienpäivänä kortilla muistaa. Oma äiti kuoli 2009, puolitoista vuotta aiemmin kuoli mamma (samalla viikolla enon kanssa). Toinen mummo kuoli pari viikkoa häidemme jälkeen 2003. Eipä tullut haudoilla käytyä. No - jouluna sitten viimeistään taas.Ja meidän pikku isäntä tässä esittelee kääntymistaitojaan. Kuvassa onkin jo aiemmin esittelemäni itse virkkaamistani nalleista koostuva mobile.


No tulipa todellakin sekalainen päivitys. Niin sitä tekevälle ja lenhottavalle monesti käy. Iloa viikkoosi, kesä on täällä pian!

3 kommenttia:

 1. Kaunis kuva sinusta ja pikkumiehestä!

  VastaaPoista
 2. Oletpas sinä kauniin näköinen täydessä tällingissä :)
  (Eikä tämä siis tarkoita ettet olisi ilman tällinkejä :D)

  VastaaPoista
 3. Marita: Kiitos :D Vähän hassahtanut ilme miulla kylläkin on, mutta toisaalta - tuoltahan mie oikeasti näytän...

  Silppu: Tällinkilöellä taekka iliman:D kiitos kehuloista!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)