Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

Äiti on vähän väsynyt.


Kolme päivää migreenissä, ja tänään vielä mieskin oli kipeänä. Poika, kohta 8kk, on onneksi hyväluontoinen noin yleensä, mutta päättipä tänään hänkin pärjätä tosi vähillä päiväunilla. Nyt alkaa koko perhe jo olla elävien kirjoissa, vauva odottaa yöunille pääsyä (vielä hetki!) ja itse kestän jopa istua koneella. Isäntäkin tuolla jo valitsee levyä soittimeen. Ainiin, olihan tänään 9.hääpäiväkin. Päätettiin jättää juhliminen johonkin sellaiseen päivään, että siitä olisi edes teoreettiset mahdollisuudet nauttia ;)


Maanantaina alkavat miun työt naapurikunnassa. Onneksi meillä on täällä yksi reipas koti-isä. Töihinmeno jännittää, kun on kuitenkin uusi paikka ja kaikki itselle uudet toimintatavat, joissa kuitenkin koululaisia pitäisi pystyä luokanvalvojana ohjaamaan. Julkisen liikenteen varassa oleminen on myös stressitekijä.

Blogia ei ole tullut päivitettyä, vaikka mielessä pyörii monet jutut. Tuntuu kuitenkin siltä, että vielä pitää punnita paljon, ennen kuin mitään niistä ajatuksista tohtii blogiin kirjoitella. Olo on hieman möhkalemäinen tuolla pään suunnalla. On ollut haikeutta muutenkin, eräs ystävä muutti toispuol Suomee ja sen sellaista.


Mutta mikäs tässä loppupeleissä ollessa. Eipä tarvitse Kristukselle mittään esittää. Tässä olen, enkä muuta voi. Välillä pieniä keidashektiä joissa alkaa soida päässä "Kiitos kun saan tässä olla/ kiitos kun saan levähtää/ kiitos kun saan voimaa jolla/ opetella elämää."


Mukavaa viikonloppua! Itsekin aion tätä toivotusta noudattaa sikäli kuin se omassa vallassani on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo :)