Sivut

lauantai 29. syyskuuta 2012

Röllötystä


Mie se olen nukkunut nyt puolitoista vuorokautta putkeen ja maannut vielä puolikkaan siihen lisäksi. Kuin härski silli. Kattoon en jaksanut syjeskellä, kun kuumetta on ollut sen verran. Nyt on sairaanaolemista puolitoista viikkoa takana, ja täytyy sanoa, että normaali viikonloppu olisi tilauksessa viikon päästä. Jotenkin niin kämästä tällainen, kun ei jaksa mitään tehdä ja tiskivuorikin vain kasvaa.

Olin töissä kyllä 4 päivää viikolla, ja sitten iski jälkitauti. Eilisen zombi-päivän pelasti Pikku Silpun tuoma viinimarjamehu. Sitä killitin, kun muu ei mennyt alas. Erityiskiitos myös pallopään mummille, joka otti pyytämättä pikku merirosvon hoitoon täksi päiväksi. 

Pieni merirosvomme murisee oikein kovasti. Se on nyt jotenkin in. Tänään, ennen mummilaan lähtöä, vauva kellisti minut selälleni, tarttui pienillä tahmeilla nyrkeillä hiuksiini ja suu ammollaan "puri" poskesta. Ressukalla ei ole vielä hampaita. Hellyyttävä kumihuuli.

Mie olen ajatellut tehdä tähän blogiin muutoksia. Ajattelin kysyä lukijoiden mielipidettä siitä, että olisiko lukijan kannalta helpompi, jos blogeja olisi useampi eri teemaan liittyvä. Silloin ei tarvisisi lukea aiheista, jotka eivät kiinnosta. Nyt tämä blogi on hirmuinen sekamelska. Pohdin myös vaihetoehtoa, jossa tekisin blogiin erillisinä avautuvia sivuja eri teemoille. Kertokaahan mielipiteitä!


6 kommenttia:

 1. Minä kyllä tykkään tästä sekamelskasta...:D
  Seuraan kyllä varmasti vaikka olisi sinulla toinenkin blogi...:)

  Onneksi sait merirosvon hoitoon, niin sait levätä.
  Mukavaa viikonloppua ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 2. Minuakaan tämä nykyinen blogi ei ole häirinnyt :) Voihan sitä jättää lukematta tai katselematta, jos ei kiinnosta. Mutta jos itsestä tuntuu selkeämmältä, että on useampi blogi, niin eihän siitäkään ole haittaa :)

  Ja voi, tsempin toivottaminen ei auta mitään, mutta otan todella osaa oloosi (kokemuksen syvällä rintaäänellä - onko se murinaa vai mitä ääntä? :D) Ja toivon erittäin nopeaa lopputervehtymistä!

  VastaaPoista
 3. Pidä blogi tällaisena, juuri sen monipuolisuus on sen "juttu". Monta blogi = paljon päivittämistä --> ajanpuute --> eikä yksikään ajan tasalla...Itseäsi auttaaksesi pysy siinä mikä on jo todettu toimivaksi.

  VastaaPoista
 4. Mieleeni ei ole koskaan juolahtanut, että tämä olisi mikään sekamelska! Monipuolinen sisällöltään on tämä blogi.
  Viime aikoina on tullut useasti mieleeni täällä ollut ylistys(pakkona)-aihe. Se toi minulle helpotusta.

  VastaaPoista
 5. Oon aivan varma että on huono juttu jakaa eri blogeihin. Sitten jokainen niistä päivittyisi hitaasti, eikä sillä saa lukijoita. Ja tämä on mielenkiintoinen juuri tällaisena, ei tiedä saako taidetta, kuulumisia vai saarnan! Joo nimenomaan, monipuolinen, älä muuta sitä!

  VastaaPoista
 6. Tää on just hyvä näin. Ei kannata liian mont blogia perustaa. Mulla on kolme, matkablogi, joulublogi ja käsityö/valokuvausblogi, ajattelin että on helppo päivittää jokaiseen blogiin, mutta nyt olen huomannut että jonkin verran samoja asioita menee kahteen blogiin. Tunnisteet on hyvä olla käytössä, nehän on kuin kirjan sisällysuettelo :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)