Sivut

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluisia vinkkejä ja fiiliksiä


Ihanaa joulua kaikille! Tässä muutama viimehetken jouluvinkki niille, joilla on joutoaikaa ennen aattoa (heh heh...). Lisäksi kuulumisia ja tunnelmapaloja.

Aloitan kuitenkin kullanmurusta: hän vietti ensimmäisiä synttäreitään perjantaina! Vuosi sitten pääsimme synnäriltä pois juuri jouluaattona. Viime vuoden tunnelmia TÄÄLLÄ.


Kynttilänpuhaltaminen ei ollut helppoa! Piti äidin ja ukin auttaa. Käsistä oli viisainta pitää kiinni, sillä sankari yritti läiskäistä ne kakkuun (ja kynttilänliekkiin).

Ja sitten niitä askarteluvinkkejä:

Vanha kunnon paperilenkkiketju syntyy iltapuhteena kuusenkoristeeksi vielä viime tingassakin. Tekee hyvää stressille, mikäli pystyy suhtautumaan askarteluun vähemmän suorituskeskeisesti.

Mutta arvaatkos, mitä tästä syntyy? Vielä ehdit tehdä saman!


Vihreän ja sinisen eri sävyissä olisi tarkoitus saada nämä loistamaan talviyössä. Kaiva akryylivärien puutteessa vaikka vesivärejä tai punajuurilientä, niin jäälyhty pukeutuu joulukaramelliksi. Seuraavaan postaukseen mennessä näiden pitäisi olla jo esittelykunnossa. (-28 astetta nousi -15:een, niin eivät jäädy sekunnissa.)

Jos et ehtinyt neuloa pukinkonttiin, niin mikäpä rentouttaisi paremmin, kuin raukea puikkojen kilkatus kinkusta pinkeän massun päällä? Langat esiin, joululomalla joutaa (toivottavasti).Ja lopuksi tunnelmapaloja uudesta kodistamme.
Levollista, kirkasta joulua kaikille lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle päivänsäteelle♥
  Hyvää Joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Onnea kaunis!
  Hyvää Joulua ja siunausta uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 3. Mikä tausta noissa ensimmäisissä kuvissa on takana? Ikkuna vaiko tapetti vaiko jotain muuta? Jos ikkuna, niin onpa oiva tausta!

  Hyvää joulua Satu ja perhe!

  VastaaPoista
 4. Onnea ja siunausta 1-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! 1-vuotiaan velvollisuuksiin kuului tänään valitettavasti piikikäs neuvolakäynti. Kolme rokotetta oli aika iso saldo pienelle miehelle.

  Taina: Ikkunapa hyvinkin. Mainio, eikös!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)