Sivut

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulutunnelmissa

Enää puolitoista viikkoa joululomaan. Sitä ennen täytyy iskeä surmanisku, eli antaa todistusarvosanat oppilaille. Joillekin kympin putoaminen ysiin on katastrofi, joku jaksaa iloita kuutosesta. Niin me vain olemme erilaisia. 

Ja voi herttinen, miten iso ilo arvosanan nouseminen tuokaan. Se on jotensakin hellyyttävää. Onneksi itsellä on "kuminauha pään ympärillä"-intopinkoilu ohi. Vähemmälläkin olisi päässyt koulunsa kunnialla läpi.


Nypersin pienen joulunorsun kaiken muun kummastuksen keskellä. Joulukorttikarnevaali yllättää joka vuosi työläydellään. Ja lisäksi posti panttaa sitä päämateriaalia, mitä kortteihin tarvitsen! Postimies Pate, riennä jo apuun!

Ihanaa, että kummastus ei ole tämän kummempaa. Äsken ovella kävi entinen naapuri ostamassa vanhan mikrouunimme. Oli tullut avioero ja kaikki piti aloittaa alusta. Kaveri veti siinä rättiväsyneenä tupakkaa, ja Jesse Kaikuranta autoradiossa taustalla: Miksi se uskoo, miksi se toivoo, miksi se kärsii mutta kestää?

Ei ole täydellistä ihmisen rakkaus. Mutta joitakin ihmisiä on silti helppo rakastaa:


3 kommenttia:

  1. Vanhalla naapurilla on tosi ikävä joulu....avioerot ovat aina ikäviä, mutta näin joulun alla, jotenkin tuntuu, että vielä ikävämpää.

    Tuota tonttu-poikaa on varmasti tosi helppo rakastaa♥

    VastaaPoista
  2. Hienot joulut myös sinne :) T: tonttu ja sen äiti

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)