Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Mehevää vuotta 2013!


Kiitos kaikille blogin lukijoille kuluneesta vuodesta! Mukavia juhlallisuuksia itse kullekin! Toivomukseni on, että tänäkään vuodenvaihteena kenenkään silmästä ei löydy rakettia.

Naputellaan lisää ensi vuonna :)

T: Satu

6 kommenttia:

 1. Siunattua uutta vuotta! Onko sinulla Joensuussa tuttuja?

  Minulla olisi tärkeä pyyntö ystäväni, ex-naapurini Eevastiinan puolesta, joka muutti Joensuuhun. Vuoden alussa hän meni naimisiin ja mieskin muutti perässä Joensuuhun. Aikansa taloja katseltuaan he ostivat rintamamiestalon, joka osoittautui hometaloksi vain kuukauden asumisen jälkeen. Mies alkoi oireilla. Tällä hetkellä se yrittävät kaupanpurkua. Mies on muuttamassa väliaikaisesti takaisin Hesaan/Sipooseen, mutta Eevastiina tarvitsisi huoneen/asunnon pikimmiten, jossa voi asua, kunnes löytää pysyvämmän ratkaisun. Tällä hetkellä hänellä ei ole muuta paikkaa kuin hotelli.
  Voitteko kysellä ystäviltänne tai tiedottaa seurakunnassa, josko jollakin olisi mikä tahansa asumisratkaisu tarjolla.

  Eevastiinaa parempaa vuokralaista en voi suositella. Hän ei juo/polta/on kristitty, joka on on käynyt naistenpiirissämme/varma vuokranmaksaja ja erittäin herttainen ihminen :)

  Minulle voi ilmoitella 050-3794271 tai hunajaajamaitoa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olen paljasjalkainen joensuulainen, eli tuttuja hiihtää joka nurkalla. Soitin pariin paikkaan, eikä ainakaan heti tärpännyt. Mutta sana lähti kiertämään :) Pistin myös sähköpostia kolmeen joensuulaiseen seurakuntaan. Toivottavasti Eevastiinalle järjestyy asunto pian! Laki kyllä on ostajan puolella tuollaisessa hometapauksessa, kunpa ei menisi aikaa säätämiseen liikaa.

  Siunausta tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Piti vielä mainita, että Eevastiina sai professuurin Joensuun yliopistolta. Kerro, jos kuulet joltakin...

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! Ei tullut rakettia silmään kun lasin takaa katselin, eikä edes tänä vuonna kukaan räjäyttänyt dynamiittia (niinkuin tässä muutama vuosi sitten kävi :)

  VastaaPoista
 4. Silppu: dynamiittia, selevä :D Joku ajatteli hoitaa poksauttelut kerralla kuntoon.


  Marita: Ainakin Vapaasrk:lta tuli viesti, että ilmoittavat sunnuntain jumalanpalveluksessa ja printtaavat viestin ilmoitustaululle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kerron Eevastiinalle ja voin antaa toki suoraan hänen numeronsa: 040-5089103. Olet aarre, jota Jumala siunatkoon!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo :)