Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kollaaseja kesää odotellessa


Tässä muutama uusi kollaasi kesäisissä merkeissä. Kesään on nyt yhtä pitkä aika kuin mikä on koululaisten kesäloman kesto. 

Kumpi on suosikkisi ja miksi? Minkä tarinan luet kollaasista? Olen utelias kuulemaan heränneistä mielikuvista.11 kommenttia:

 1. eka kuva: Nainen on käärmeissään, koska hänen poikaystävänsä on matkustanut Afrikkaan tekemään vatsalihasliikkeitä.

  toka: Nainen ei nauti lentävien juustonaksujen tuoksusta.

  VastaaPoista
 2. Tykkään ensimmäisestä. Tarinana näen naisen, joka elää onnellista elämänvaihetta ja tietää tuskaisten päivien olevan tulossa, mutta ei suostu lannistumaan, koskapa on kerännyt voimia hyvinä päivinä niitä varten.
  Toisaalta hetken tuijotettuani alan ajatella, että ehkä nainen ei ollut tyytyväinen näinä onnellisina päivinä, vaan antaa negatiivisuuden varjostaa niitäkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Taina tulkinnasta! Hassua, miten se oli erilainen kuin olisin odottanut. Sitä parempi!

  VastaaPoista
 4. Ylemmässä kuvassa on symbolisesti mustissa pilvissä kaksi henkilöä joiden kanssa välit on huonot. -On muuten tosi hieno surrealistinen teos! :)

  VastaaPoista
 5. Alemmassa äiti on kuolemankin virrasta noussut tarkkailemaan. Arvostelemaan. Yrittää ainakin, mutta kun ei kunnolla näe..

  VastaaPoista
 6. Oskari: Kiitos ja kumarrus. Pilvissä on tosiaan kaksi henkilöä!

  Hanna: Hui! Mikä ettei!

  VastaaPoista
 7. Ensimmäisessä kuvassa takana synkkä menneisyys, mutta tulevaisuus alkaa näyttää valoisalta (vaikka menneisyys painaa vielä mieltä).

  Minullekin kyllä tuli toisessa kuvassa juustonaksut mieleen (ja siitä innostuneena söinkin niitä).

  VastaaPoista
 8. Silppu: Hienoa, että taiteeni inspiroi sinua tekoihin tosielämässä :D!!!

  VastaaPoista
 9. Ensimmäisenä tuli mieleeni ihailu, miten hyvin olet ilmaissut kaiken. Vesi on todella vettä, vaikka siinä onkin pilkullisia laineita. Samaten uintikuva on mahdottoman hyvin onnistunut.
  Huomaan, etten halua nähdä kuvissa tarinaa. Rypistyneet kulmat ja ihme mönkiäiset alemmissa kuvíssa enteilevät jotain huonoa?

  VastaaPoista
 10. Kirsti: Kiitos! Onhan näissä kummassakin vähän ankea pohjavire. Mönkiäiset kuulostavat hauskalta. Ehkäpä ne ovatkin vain iloisia aurinkomakkaroita, jotka mätkähtelevät kalpean suomalaisen kasvoille ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)