Sivut

perjantai 7. helmikuuta 2014

400. TEKSTI JA ARVONTA


400. teksti on pussissaan, lisäksi täytin hiljattain 30 vuotta. 

Näiden kunniaksi: arvonta! Palkinnot ovat mielestäni muikeat. Kommenttikenttään voit kirjoittaa nyt myös ilman Gmail-tunnuksia.

Voit osallistua kommentoimalla tämän tekstin loppuun aiheesta: Minkä kirjan haluaisin seuraavaksi lukea Luettua-välilehden kirjoista. (Välilehti on yläpalkissa.)


Arvonnasta voi voittaa valintansa mukaan:
a) pienen virkatun eläimen (toiveita saa esittää)
b) pienen piirroksen (aihepiiriä saa toivoa)
c) kauniin käsintehdyn kortin
d) värikäs käsintehty rannekoru keramiikasta ja muista materiaaleista

Kaikki osallistumaan :) Aikaa on lauantaihin 15.2. asti.


6 kommenttia:

 1. Taivaslaulua en ole vielä ehtinyt lukea, mutta ehdottomasti se on lukulistalla.....
  JOS onni minua pientä potkaisee, valitsen virkatun eläimen:)
  Töissä oppijoiden kanssa aapisessa seikkailemme Ossi-jäniksen ja Ansa-oravan matkassa, joten joko jänis taikka orava olisi huippujuttu. Pääsisi töitä kanssani paiskimaan:)

  Iloa viikonloppuusi!
  Minä pidän peukkuja ahneesti itselleni;)

  VastaaPoista
 2. ...ja ainiin:
  ONNEA♥♥♥♥♥♥♥sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja onnea arvontaan! Saa nähdä, kuinka monta kilpailijaa tänne etsiytyy :)

  VastaaPoista
 4. Haa! Kelpaa varmaan vastaukseksi tämäkin: Lainasin juuri viime kerralla kirjastosta Syyllisten seurueen ja Washingtonin aukion. En ole aloittanut kumpaakaan, mutta Sami aloitti tuon ensimmäisen. Kiitos vinkeistä siis! Taivaslaulun luin viime vuonna, ja oli kyllä ehdottomasti parhaimpia lukuelämyksiä ever.
  Satu, ONNEA!! Oon jotenkin samassa kelkassa vai pulkassako sitä ollaan sun kanssa tänä vuonna, siksi onnentoivotuskin tuntuu niin jännältä! :)

  Palkinnoksi toivoisin myöskin ehdottomasti virkattua eläintä! Toive voisi olla sen suuntainen, että sillä voisi olla neljä raajaa (pään lisäksi), mitä niitä nyt sitten on.. :) Ja se saisi olla oikein Satun näköinen! Ei sinun, vaan kädenjälkesi! Tai jos osaat virkata itsesi näköisen pienen eläimen neljällä raajalla, niin kyllähän mä sellaisenkin haluaisin nähdä :D :D

  VastaaPoista
 5. Taina: Mutta kiitääkö meidän ikääntymispulkka ala- vai ylämäkeen? Alamäki kuulostaa niin negatiiviselta. Kenties me mennäänkin vai suoraa tietä kohti uusia seikkailuja. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa...

  VastaaPoista
 6. Myöhäiset synttärionnittelut:)
  Tuosta listan kirjoista en ole lukenyt yhtään, yleensä luen vain fantasiaa. Mutta tuo Auringon ydin kuulosti ihan mielenkiintoiselta. Suomi kun tuntuu menevän oikeastikkin vuosi vuodelta enemmän ja enemmän kyttäysvaltioksi :P

  Palkinnoista voisin ottaa keramiikkakorun, kunhan se ei ole väriltään pinkki :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)