Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Luova lauantai: Sininen hetki


Osallistuin taas Luovan lauantain haasteeseen. Aiheena oli sininen hetki. Kollaasin koko on 21 x 46 cm. Tekniikkana lyijykynäpiirros, vesiliukoiset puuvärit ja akryylimaalit. Kuva on ärsyttävän suttuinen, mikä johtuu kuvakoosta: tämä ei mahtunut skanneriin ja jouduin kötöstelemään kameralla. Tässä siis kuva haasteeseen:Tämä kuva liittyy samaan teemaan kuin eräs toinen kollaasi, jonka olen julkaissut blogissani jo aiemmin. Sen koko oli 21 x 21 cm. Liitän sen tähän oheen, koska kuvat mudostavat parin. Mietin vielä näiden ripustusta ja tarvetta muille osille kokonaisuuden kannalta. Saa nähdä, syntyykö mitään :)
7 kommenttia:

 1. Hienoa jälkeä noissa lyijykynätöissä, onko sinulla valokuvia mallina? Lasten piirtäminen on vaikeaa, olet onnistunut erinomaisesti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos. Toki oli valokuvat mallina, hienovireiset valot ja varjot on pakko ihmetellä ajan kanssa, ja livenä piirtäminen ei vauhdikkaan vaippaveikon kanssa ole leikintekoa :)

  VastaaPoista
 3. Arvokkaat siniset hetket on tallennettu taiten. Veikkaanpa että noista kuvista on iloa monille ja vielä monien vuosien päästä.
  (vieläkään ei pääse kommentoimaan url-vaihtoehdolla)

  VastaaPoista
 4. Holle, kiitos. Käytin illan url-asian selvittämisessä, eikä vieläkään selkoa tullut. Neuvoja otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan mielenkiinnosta käydä katsomassa ja löysin tällaisen polun/navigoinnin: blogger - profiili - (ulkoasu)- asetukset - tekstit ja kommentit - ketkä voivat kommentoida.
   Ei tosiaan meinannut ihan heti löytyä. Voisi tuo minusta helpommminkin olla tavoitettavissa.

   Poista
 5. Yhdistät herkästi naturalistisen piirrosjäljen rehevään mielikuvitusmaailmaan. Kuviin voi vaeltaa sisään kuin Liisa Ihmemaahan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Marjattah :) Nätisti sanottu!

  Holle: Kiitos! Minulla olikin aiemmin mainitsemasi asetukset. Niistä koitui hieman riesaa, kun anonyymit kommentoijat meinasivat villiintyä. Voisi kyllä testata uudestaan ja katsoa, mitä mielenkiintoista tapahtuu :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)