Sivut

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pääsiäisfiilistelyä!En ole sisustaja millään mittapuulla, mutta kevätauringon paljastama pöly roinakasoissa sai minut siivoamaan ja rymseeraamaan. Tosin vielä suurempi syy huonekalujen uudelle järjestykselle oli taimipöydän tarve valoisalla paikalla.

Ostin tulppaaneja palkinnoksi itselleni sen jälkeen, kun lapsi oli saanut karmean raivarin isossa kaupassa enkä ollut itse menettänyt malttiani.


Ystävän tekemä pääsiäiskukko.


Äitiäni esittävä rakukeraaminen Draamakuningatar pääsi vuosien tauon jälkeen esille. Itse sen aikoinani tein, mutta välillä sen katsominen on ahdistanut. Kun se ON niin kovin dramaattinen.

Ja vastapainona vähemmän dramaattinen muotokuva. Sain vihdoin aikaiseksi ripustaa ikkunaan viime kesänä tekemäni piirroksen, jonka mallina oli valokuva isästä ja minusta -85 tai -86.


Samoin roinakasojen uumenista nostin paraatipaikalle tämän Siirin kädet -veistokseni. Se on tehty savesta ja poltettu ihan tavallisessa saviuunissa. Mallina toimi 94-vuotiaana menehtynyt Siiri-ystäväni. Hän oli hurmaava ihminen!

Erinomaisen mainiota viikkoa kaikille! Vielä ehtii tehdä virpomavitsat. Voisin ostaa "virpojien varalta" paljon suklaata...ja uhrautua syömään ylimääräiset jos virpojia ei ilmaannukaan. Ehkä laitan ansoja ulko-ovelle...

3 kommenttia:

 1. Kaikkia sun ihania töitä... Noi kädet! Ja tuota äitipatsasta en olekaan koskaan nähnyt. Ja en tiennyt että tuossa kuvassa on isäsi ja sinä, ihana :) Mukava tuo yhdennäköisyys sun oman jälkikasvun kanssa!

  VastaaPoista
 2. Oi! Ihania taideteoksia, miten sie osaat tehdä noin hienoja?:)

  VastaaPoista
 3. Taina: Kiitos kovasti! Jälkikasvuni kieltämättä on pallopäiden sukua ;)
  Anonyymi: Kiitos rohkaisusta :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)