Sivut

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Revontulet!!!


Äsken ystävä soitti hälytyssoiton - REVONTULIA - olin lokoisasti makoilemassa kesken lakanoiden vaihdon petarilla. Äkkiä ulos kameran kanssa - ilman jalustaa, tietysti... ja kenkiä ja takkia, vaikka olen koko iltapäivän hurskaana parannellut alkavaa flunssaa. 

Nyt tärähtäneet kuvat siis uunituoreina täällä ja itse  kaadan kuumaa hunajavettä kitusiin. 

Näin tällaisia viimeksi lapsena. Oli revontulien näkeminen sisävaateulkoilun arvoista! Tai ehkä sen näkee sitten huomenna. Valokuvat eivät tosin nyt ihan niin hyviä ole, että sairastua kannattaisi. Mutta olihan miulla silimä ulkona auki itsellänikin äsken pihalla.2 kommenttia:

  1. Nukkumaan mennessä/ valoja sammutellessa muistin illalla vilkaista ulos (koska olin aiemmin lukenut tämän sinun revontuli postauksen). Siellähän ne revontulet loimottivat (klo 23.30). On se vaan jännän näköistä. Kerran muistan nähneeni revontulet niin, että niistä lähti semmoinen jännä ääni.

    Se on kyllä harmi kun täällä kaupungissa on niin paljon tuota valoa, että ei niitä revontulia aina älyä edes katsella.

    VastaaPoista
  2. Sattuipa hyvin! Mie olin kuulevinani "ääniä" myös, mutta älysinkin sitten, että isäntä luukutti sisällä Hanns Eislerin kuoroteosta :) Sopi niin napsakasti tunnelmaan, että olisi voinut mennä tiiliseinän vaimentamana ihan täydestä.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)