Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivän sitaattiÄitienpäivä - ja elämässä voi käydä myös hyvin.Kaikki eivät heti kuolekaan. Edellisistä järjestämistäni hautajaisista on jo puolitoista vuotta - olkoonkin, että 2008 - 2009 hautasin kolme sukulaista, mukaan lukien äitini.

Ilokseni huomaan, että minun ei kuitenkaan kannata perustaa hautaustoimistoa, vaikka mullanmustalla huumorilla jo sitäkin harkitsin.

Mutta tänään äitienpäivänä totean: minä elän vielä, ja vaikka olenkin monessa suhteessa huono ihminen ja äiti, minulla on terve ja ihana poika, joka uskaltaa uhmata minua ja tietää, etten hylkää häntä.
Haluan jakaa kanssanne sitaatin J.M.Coetzeen romaanista Michael K:n elämä: " Kun äiti teki kuolemaa sairaalassa, K ajatteli, kun hän tiesi loppunsa lähestyvän, hän ei katsonut minua vaan jotakuta joka seisoi minun takanani: omaa äitiään tai äitinsä haamua. Minulle hän oli nainen, mutta itselleen hän oli yhä lapsi, joka huusi äitiään pitämään häntä kädestä ja auttamaan häntä. Ja hänen äitinsä, siinä salaisessa elämässä jota me emme näe, oli myös lapsi. Minä olen lähtöisin loputtomasta lapsijonosta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo :)